Kolonial

Her butikken i Munkebo finder du et bredt sortiment af nøje udvalgte kolonialvarer. Vi har samlet nogle af de bedste specialiteter fra ind og udland, og vi går ikke ned på kvalitet. Derfor er mange af vores varer økologiske eller nøglehulsmærkede. Vi har blandt andet et stort udvalg af eksempelvis glutenfri, mælkefri og laktosefri varer af kvalitet fra øverste hylde.

 

Gå på opdagelse i spændende varer fra hele verdenen

Når du handler hos os, finder du et udvalg lidt ud over det sædvanlige. Ud over de mest almindelige og nødvendige kolonialvarer, har vi blandt andet et spændende udvalg af krydderier, aiolier og andre lækkerier, som er med til at forsøde tilværelsen. Desuden finder du snacks og morgenmadsprodukter i alle tænkelige afskygninger og udformninger.

 

Lad dig inspirere af hele verdenen

Her i Spar Munkebo kan du lade dig inspirere af vores mange forskellige specialiteter. Vores udvalg af kolonialvarer er også til for, at du kan folde dig ud i køkkenet og gøre din hverdag mere spændende. Derfor er vi altid på udkig efter nye og spændende varer fra hele verden, som du kan gå ombord i og lade dig inspirere af. Derfor prøver vi at overraske dig med interessante krydderier og andre spændende varer, så du kan prøve kræfter med alt lige fra asiatiske gryderetter til mellemamerikanske salsaer.

 

Kom forbi og se vores udvalg

Hvis du er interesseret i at se vores udvalg af alverdens kolonialvarer, er du altid velkommen til at kigge forbi butikken i Munkebo. Her hjælper vi dig gerne med at finde de helt rigtige varer, så du kan komme hjem og eksperimentere i køkkenet.