Økologi

Her i Spar Munkebo har vi et stort udvalg af forskellige økologiske varer. Vi forsøger løbende at centrere vores sortiment op omkring økologi, så vi får et bæredygtigt og interessant udvalg af økologiske produkter. Vi leder derfor hele tiden efter nye og spændende alternativer til konventionelle varer, så det bliver nemmere for dig, at handle med omtanke. Uanset om du leder efter økologiske grøntsager, kolonialvarer eller økologiske delikatesser, finder du dem under vores tag.

 

Økologi skal ikke koste en formue

Vi ved, at mange sætter stor pris på et stort udvalg af økologiske varer, men problemet med økologi er ofte, at det er væsentligt dyrere end konventionelle varer. Derfor har vi løbende tilbud på vores økologiske varer. Hvis du kommer forbi butikken skal du holde øje med de gule priser, og vil du danne dig et overblik, kan du altid tage et kig i vores aktuelle tilbudskatalog.

 

Gode grunde til at købe økologisk

Økologiske fødevarer er madvarer, som er fremstillet med hensyntagen til natur, miljø og dyrevelfærd. En af grundende til at det er godt at købe økologisk, er at man beskytter naturen og grundvandet.

Her hos Spar Munkebo støtter vi op om folk, der værner om miljøet. Der er dog ikke den eneste grund til at købe økologisk. Det har stor betydning for os, at det vi putter i munden ikke indeholder en lang liste af tilsætningsstoffer. Ønsker man rene råvarer, der ikke er forarbejdet på måder, der kan være skadelige for kroppen, bør man købe økologiske fødevarer. På denne måde sparer du dig selv for sprøjtemidler og andre giftstoffer, som kan være decideret skadelige.